ZWEMER WATERSPORT

Wij helpen je graag het water op!

Zwemer Watersport is een allround watersportbedrijf. Gelegen aan de jachthaven van Kamperland aan het Veerse Meer beschikken we over de ideale locatie om optimaal van het Zeeuwse water te genieten. De kerntaken van Zwemer Watersport bestaan uit verkoop en dienstverlening. Verkoop van watersportartikelen, windsurfspullen, kitesurfmateriaal, wetsuits, SUP, waterski’s, wakeboards, kayaks, opblaasboten & rib’s, buitenboordmotoren, onderhouds- en reinigingsmiddelen, zeilkleding, elektronica, boottrailers en sloepen. Onze dienstverlening bestaat uit: bootverhuur, onderhoud en reparatie van buitenboord- en binnenboordmotoren, algemeen onderhoud en reparatie van zeil- en motorjachten, het schilderen van boten, kranen & stalling van boten en verkoop in bemiddeling van boten.

Ons motto daarbij is om altijd vanuit de toegevoegde waarde voor de klant te denken. Een eerlijk en gedegen advies geeft op lange termijn de beste relatie met u als klant. Door ons diverse aanbod kunnen we klanten op vele vlakken binnen de watersport van dienst zijn. Dat maakt Zwemer Watersport tot een allround watersportbedrijf. Met eigen monteurs in dienst is Zwemer Watersport een flexibele partner voor het verhelpen van storingen of het uitvoeren van preventief onderhoud. Expertise op het gebied van schadeherstel aan motoren en jachten maakt ons tevens een partij die door verzekeringsmaatschappijen als volwaardig wordt gezien.

ONZE GESCHIEDENIS

1963 - HEDEN

In april 1963 is Jachtwerf Zwemer gestart met de bouw van houten motorkruisers en open zeilboten. In eerste instantie in de schuur achter het huis van oprichter Piet Zwemer. Al snel is de werf verplaatst naar een nieuwe loods aan de St. Felixweg in Kamperland. Daar had de jachtwerf beschikking over een loods met meer ruimte en een hellingbaan om boten uit het water te halen. De activiteiten werden uitgebreid met het onderhoud van boten en motoren. Zoon Wim werkte op dat moment ook al volop mee in het bedrijf. In de jaren zeventig volgde een tweede verhuizing naar een pand aan de nieuwe jachthaven van Kamperland; de huidige vestiging van Zwemer Watersport. In die tijd werd het windsurfen populair en Zwemer is hier al snel op ingesprongen. Het bedrijf werd een combinatie van Jachtwerf en Surfcentrum. De windsurfsport is gedurende 20 jaar een enorme groeimarkt geweest en heeft zich daarna gestabiliseerd tot wat het nu is.