Vinnen

Vinnen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
  1. Vanaf € 119,00
  2. Vanaf € 129,00
  3. Vanaf € 184,50
  4. Vanaf € 195,00
  5. Vanaf € 119,00
  6. Vanaf € 185,00
  7. Vanaf € 139,00

Tijdens het windsurfen is het van groot belang om onder jouw surfboard de juiste vinnen te gebruiken. Echter zijn er een hoop verschillende soorten. Hoe vind je nu welke geschikt is voor jouw board? We geven je graag advies en leggen je uitgebreid uit wat de beste keuze is.

Heb je vragen over onze producten?

Een windsurf sessie is perfect met de juiste vinnen

Veel windsurfers worstelen met de vraag welke vinnen het beste zijn voor jouw board. Dit kan namelijk een groot verschil maken tijdens het varen! Zo zijn er speedvinnen, slalomvinnen, freeridevinnen, wavevinnen en nog veel meer. En dan heb je natuurlijk nog de vraag: welke lengte heb ik nodig? Het is zo dat een board op zijn vin vaart en daardoor een lift krijg van de vin. Waait het hard? Dan krijg je dus meer lift. Het board is dan niet meer controleerbaar en een kleinere vin kan dan uitkomst bieden door minder lift te geven. De combinatie van het board en de zeilmaat is hierbij ook van groot belang.

Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Heb je de geschikte vinnen gevonden voor jouw windsurfboard? Plaats dan eenvoudig een bestelling via de webshop. Wij hebben erg veel op voorraad, waardoor wij meestal direct kunnen leveren. Bestel je voor 15.00 uur? Dan proberen wij jouw bestelling dezelfde dag nog te versturen met PostNL.