Wetsuits & Bescherming

Wetsuits & Bescherming

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 293

Van hoog naar laag sorteren
  1. Vanaf € 89,95
  2. Vanaf € 89,95
  3. Vanaf € 169,00
  4. Vanaf € 34,99
  5. Vanaf € 89,95
  6. Vanaf € 259,00
  7. Vanaf € 249,95
  8. Vanaf € 244,00
  9. Vanaf € 244,00
  10. Vanaf € 234,00

Door een wetsuit of een surfpak in de aanbieding te kopen, blijft je lichaam warm en beschermd tijdens het uitvoeren van je favoriete watersport. De surfpakken die wij in de aanbieding hebben voorzien je altijd van voldoende bewegingsruimte, zodat je zonder belemmeringen tijdens het sporten het water op kunt. En dat tegen de beste prijs!

Heb je vragen over onze producten?

Een wetsuit kopen met een front- of backzip?

Tijdens het uitkiezen van jouw wetsuit zul je merken dat er veel varianten zijn. Niet alleen qua materiaal, maar ook zeker qua uitvoering. Een wetsuit kopen betekent dus het maken van een aantal keuzes. Zo kan het gedurende de zomer lekker zijn om een wetsuit te kopen met korte mouwen en broekspijpen, terwijl je dit in de winter liever lang wilt hebben met daarbij bijpassende surfschoenen. Kies daarbij uit zeer elastisch neopreen als materiaal. Hierdoor is jouw pak niet alleen duurzaam maar ook extra soepel, waardoor je altijd voldoende bewegingsvrijheid hebt. We hebben materiaaldiktes van twee, drie, vier of zelfs meer dan vijf mm voor echte bescherming en warmte. Kies tot slot of je graag jouw ritssluiting aan de voor- of achterkant wilt en je bent ready to go! Wij helpen je graag met deskundig advies voor het maken van de juiste keuze. We leggen je bijvoorbeeld graag even uit hoe je de pakken met frontzip makkelijk aan- en uittrekt, dat kan namelijk even wennen zijn! Wij verkopen de surfpakken uit ons assortiment en hebben voor zowel dames, heren als kinderen een surfpak in de aanbieding.

Koop jouw surfpak voordelig in de aanbieding

Uiteraard hebben wij ook regelmatig surfpakken in de aanbieding. Zo profiteer je van een perfecte wetsuit tegen een scherpe prijs! Kom snel eens langs bij ons in de winkel wanneer je graag een wetstuit wilt kopen of bijvoorbeeld impact vesten of poncho’s. Pas onze verschillende surfpakken die we in de aanbieding hebben en wij informeren je graag over de verschillende mogelijkheden.