Reddingsvesten

Reddingsvesten

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer je een reddingsvest wilt kopen, zijn er een aantal zaken waar op gelet moet worden. Voor wie is het vest bedoeld en welk gewicht moet het reddingsvest drijvend kunnen houden? Wij adviseren je hier graag over voordat je een bestelling plaatst. Zo ben je er zeker van dat het artikel goed is voor jouw situatie!

Het juiste reddingsvest kopen

Een reddingsvest is iets anders dan een drijfvest of een impact vest. Zeker voor kinderen is het van levensbelang dat er een hoge kraag aan zit zodat het hoofd altijd boven water blijft. Let bij de aankoop dan ook goed op wat het vest aan gewicht kan hebben en of dat aansluit bij het gewicht voor wie het bedoeld is. Ook kun je bij ons reddingsvesten kopen die automatisch opblazen als deze het water raken, met een zouttablet dat makkelijk te vervangen is. Wil je bij Zwemer Watersport je reddingsvest kopen? Dan heb je keuze uit:
  • Automatische reddingsvesten
  • Vaststof reddingsvesten
  • Servicesets voorreddingsvesten
  • Honden vesten

Wij leveren altijd snel en uit eigen voorraad

Heb je een geschikt reddingsvest gevonden? Plaats dan eenvoudig je bestelling in onze webshop. Wij zijn een allround watersport bedrijf waar je terecht kunt voor de aankoop van verschillende watersportartikelen voor bijvoorbeeld kite- of windsurfen. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment, bestel de artikelen en vraag ons om deskundig advies wanneer je dat wenst. Bij ons kun je ook terecht voor scheepsbenodigdheden en nog veel meer. Ontdek het snel!